Am vazut in galeria foto cu fatade de casa de pe site cateva idei foarte frumoase cu fatade de case amenajate insa aceste idei de amenajare prezentate mai jos parca sunt si mai faine. Si e vorba de doar cinci modele de fatada fiecare cu culoarea sa unica. Deci aveti de unde alege.

Incepem cu o casa amenajata cu fatada moderna, cum se poarta in zilele noastre.

moderna fatada casa

Stiu ca nu prea v-a dat pe spate fatada de mai sus, cu toate ca arata super frumos parca nu e de casele din Romania. Dar de ce de mai jos ce spuneti ?

fatada casa romaneasca

Ei, parca asa mai merge. In fine, e vorba si de proiectul casei care este grandios. Fatada doar completeaza imaginea de ansamblu a acestei locuinte. Dar sa vedem si o fatada mai usor de amenajat.

fatada de casa dupex

Este vorba de o fatada pentru casele tip dupex insa merge pusa in practica pe o casa simpla. Pentru cei care vor o poza cu o fatada de casa simpla dar cu bun gust am pregatit mai jos o imagine interesanta.

fatada piatra

Mai ales in ton cu gardul, nu aveti cum sa dati gres cu amenajarea fatadei. Si ultima casa amenajata la exterior cu o frumoasa fatada este prezentata mai jos. Este vorba de o casa cu fatada Clinker.

fatada clinker

Pentru mai multe poze si modele de fatade intrati in galeria foto a blogului.