Amenajarea bucatariei costa mai putin decat cea a baii

Intr-o lume mereu in schimbare si mereu in cautarea de tot ce e nou, amenajarea bucatariei trebuie facuta cu gandul la ce moda va veni, nu la ceea ce se poarta acum.In fine,azi nu o sa va dau idei de amenajat bucataria, cu toate ca am unele idei de prezentat, dar mai spre primavara, ci astazi o sa discutam strict despre cele trei aspecte din titlul articolului.

Cat costa amenajarea bucatariei

amenajarea bucatariei cu alb

In functie de stadiul in care se afla bucataria putem stabili cat ne va costa amenajarea acesteia. Astfel, daca avem doar de schimbat mobilierul si aparatele electrocasnice, si eventual mai dam un strat de var lavabil, atunci stim cu siguranta cat ne va costa bucataria. Pur si simplu adunam costurile in functie de preferintele in materie de design si de utilitatea electrocasnicelor si a mobilierului. Daca vrem o bucatarie clasica, doar cu strictul necesar, vom avea un cost mai mic. Daca ne incanta ideea unei bucatarii hight tech, trebuie sa fim pregatiti cu bani mai multi.

bucatarie amenajata verde cu alb modernaMult mai multi bani ne va costa amenajatul bucatariei daca o vom lua de la zero sau mai rau, daca trebuie sa o daramam pe cea veche si sa o luam de la inceput. Atunci, pe langa costurile prezentate mai sus, o sa mai adaugam  costul cu demolarea vechii bucatarii, costul cu indreptarea peretilor si adusul utilitatilor, placarea cu gresie si faianta si alte manopere. La toate acestea trebuie sa ma adaugati si costul materialelor de constructii folosite, pe langa costul manoperei.

Cat dureaza amenajarea bucatariei

model bucatarie alba cu parchet si scaune laminatDecorarea si amenajarea unei bucatarii dureaza. Cel mai indicat ar fi sa amenajati toata casa, ca tot se face deranj. Dar daca sunteti rabdatori si lucrati cu cap se poate amenaja si doar bucataria. In functie de ce am scris mai sus o sa stiti cat dureaza. De optati pentru varianta cu schimbatul electrocasnicelor,a mobilierului de bucatarie si evantual la o zugraveala cu lavabil, o sa dureze maxim doua zile. Daca apelati la varianta hard, cu demolarea vechii bucatarii si constructia acesteia de la zero, o sa dureze mai mult de o saptamana.

Cum se face amenajarea bucatariei

Ca e o bucatarie mica sau ca este o bucatarie mare, trebuie sa apelati la personal calificat in domeniu. Daca sunteti din apropiere putem avea o colaborare cu amenajarea bucatariei dvs, detalii mai multe, despre preturi si lucrari efectuate,  gasiti pe acest blog. Tot pe acest blog o sa gasiti, printre sutele de articole, informatii despre cum sa va amenajati singuri bucataria, si nu doar bucataria. Daca aveti rabdare si respectati pasii pe care i-am prezentat eu, o sa va puteti mandri cu o bucatarie amenajata chiar cu mainile dvs. Succes!