Sunteti in cautare de idei amenajare baie? Cautati in articolele de pe site si veti descoperi zeci de idei cu zeci de modele de bai decorate cu gresie si faianta.Baia este indispensabila intr-o locuinta. De mii de ani baile au tot evoluat ca design, spatiu etc. Daca locuiti la bloc si vreti sa va reamenajati baia trebuie sa va ganditi serios la modelul pe care il veti alege .
Daca ati ales deja modelul trebuie sa nu uitati faptul ca baile de bloc sunt foarte mici si de aceea nu trebuie incarcate prea mult

amenajari baiPentru a stii toate etapele despre amenajari bai la apartament trebuie sa cititi si articolul Amenajarea unei bai de bloc
De peste 10 ani au aparut si la noi diferite materiale de constructii care ne usureaza munca. Chiar dumneavoastra puteti sa va apucati de amenajari baie daca tineti cont de sfaturile de pe Laconstructii.com .

Daca locuiti la casa probabil ca si baia dumneavaoastra este mai spatioasa si deaceea aveti mai multe optiuni privind amenajarea ei. Daca baile de apartament au spatii intre 4 si 6 metri patrati, baile de la casa pot ajunge si la 10-12 metri patrati, chiar si mai mult pentru vilele somptuase. Clik aici pentru  a vedea cateva modele de bai.

Daca v-ati hotarat sa va apucati de treaba aveti toate informatiile de care aveti nevoie aici. Pentru a va da seama mai bine am incarcat pe site un album cu fotografii din diferite etape ale constructiei. In dreapta paginii, selectati din meniu si o sa gasiti idei de design interior baie si nu numai detaliate.