Amenajari dormitor

Amenajarea dormitorului este de astazi mai simpla. In functie de marime si de zona de amplasare putem gasi destule idei de amenajare si pentru dormitorul dvs.
Idei de amenajari dormitor la moda in acest an
Zeci de articole despre amenajari interioare dormitor le gasiti in paginile blogului. Cand spunem dormitor spunem  fara indoiala spatiul din casa unde petrecem cea mai mare parte a vietii. Din acest motiv trebuie sa ne gandim inainte de a purcede la amenajarea lui. Exista foarte multe tipuri de dormitoare pe care le puteti vedea aici. Amenajarea dormitorului depinde de marimea acestuia. Daca acesta este un dormitor mai mic de 15 metri patrati nu are rost sa il incarcati cu tot felul de lumini, pereti in mai multe culori etc. Pentru un dormitor mic este de ajuns sa folosim doua culori(o culoare la tavan si/sau una la pereti).

Alegerea culorilor se face dupa criteriul celei mai linistitoare culori. Nu folositi culori gen rosu , albastru, mov, verde, portocaliu, maro, chiar daca intentionati sa lasati tavanul alb .Nu o sa va simtiti relaxat in acest tip de dormitor .Culorile cele mai recomandate pentru dormitoare sunt alb, galben foarte deschis, bleumarin, roz decolorat. In general tavanul la dormitor va fi alb dar nu este o regula .

La urma urmei dumneavoastra o sa amenajati dormitorul asa cum doriti, cele prezentate mai sus fiind doar sfaturi. Important este ca dumneavoastra sa va simtiti bine in dormitorul respectiv.

In zecile de articole publicate pe acest blog am scris despre multe stiluri de amenajare dormitor si nu numai. Ramane doar sa le descoperiti pe toate in pagina aceasta.
Idei de amenajare dormitor gasiti si in galeria foto in care am selectat cele mai interesante dormitoare.Vezi Galeria cu fotografii dormitoare