Aveti ceva de sudat prin gospodarie ? Am gasit o oferta buna la acest aparat de sudura ASN-160R. In primul rand am cautat un aparat de sudura pentru mine si dupa lungi si aprige studii am ramas sa aleg intre doua aparat de sudura. Acesta si inca unul, pe care poate il voi prezenta in alt articol. Nu am fost neaparat manat de alegerea celui mai mic pret la aparate de sudura cat am cautat un aparat care sa aiba cat mai multe functii si care sa dureze. In fine, nu ma pricep prea bine, asa ca m-am uitat dupa specificatii.

Aparat de sudura tip invertor ASN-160R. Acest invertor mi se pare avantajos deoarece nu este destinat pentru hobby ci este un aparat de sudura semi-profesional. Din cate am citit in prezentare acest aparat este destul de destept deoarece permite controlul instantaneu al transferului materialului de adaos ceea ce se traduce printr-o sudura de calitate. Se pot folosi mai multe tipuri de electrozi ; rutilici, bazici, inox, fonta.

Aparatul de sudura ASN-16R are o stabilitate mare a curentului de sudura la fluctuatii in timpul sudarii si beneficiaza de functia de intrerupere automata cand electrodul este in scurt circuit sau cand lipseste arcul. Pe deasupra este ventilat fortat. Greutatea acestuia este de 6,5 kg. Deci adio aparate de sudura facute de mesterii amatori care sunt foarte grele si consuma si foarte mult curent electric.

CARACTERISTICI TEHNICE
aparat de sudura oferta
  • puterea maxima absorbita: 7.0 kVA;
  • randamentul (η): 0,85;
  • factor de putere (cosφ): 0,93;
  •  tensiunea in sarcina: 26.4 V
  • curentul maxim debitat: 160 A @ 60%;
  •  clasa de izolatie: H;
  • clasa de protectie: IP 21S;

Cu ce vine la pachet? Vine cu cablu de masa cu cleste, cablu cu stecher, masca de sudura, perie cu ciocanel pentru zgura,  cablu de sudura cu cleste port-electrod si cutie de plastic pentru transport.

Acest aparat de sudura vine cu garantie 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru firme si poate fi achizitionat de >>aici<<