Azi am sa va prezint un caz mai neobisnuit de amenajare a unei locuinte. Pe scurt va spun ca m-am speriat de o soba care incalzeste doua incaperi. Pe una o incalzeste bine si pe alta aproape deloc asa ca nu-i vad rostul.

Avand nevoie de cateva poze care imi sunt necesare pentru a scrie un articol despre consolidarea camerelor de la casele pe furca, sau pe paianta dupa cum se mai obisnuieste sa se spuna, m-am lovit de o soba care zambea din perete si parca voia sa ma alerge.

Este vorba de lucrarea unui colaborator care chiar si acum (saptamana mare)  munceste, sper sa nu cada acea soba pe el 🙂 .

Nu ar fi mare lucru daca macar soba ar fi fost amplasata corect. Dar nu are nicio noima faptul cum a fost gandita. E chestia ca nu este nici macar la baza sapei si avand in vedere ca acolo o sa fie o baie va fi circ mare nu gluma.

soba baie perete

Si nu uitati sa reveniti pentru a vedea baia finalizata cu gresie si faianta si cu soba iesind din perete, plutind undeva la o jumate de metru deasupra gresiei, parca pentru a ne intreba cat mai avem de gand sa stam la dus !