Ati primit o lista cu materiale de constructii, lunga si cu zeci de denumiri si v-a pus pe ganduri ? Inainte de a merge sa cumparati toate materialele scrise acolo aveti nevoie sa stiti cat costa aceste materiale de constructii ? In sfarsit am rezolvat si problema asta si am dezvoltat acest calculator de preturi pentru cele mai des intalnite materiale de constructii.

Unii dintre dvs vor considera inutil acest calculator de materiale de constructii dar eu am intalnit destui oameni care se apuca de treaba doar dupa ce stiu cat ii costa nu doar manopera ci si materialele de constructii necesare.

Preturile sunt medii, deci nu sunt cele mai ieftine, fapt ce ar trebui sa va avantajeze si sa va arate un pret cat mai real. Cat de des pot o sa actualizez preturile pentru a va ajuta cat mai mult.

Daca reprezentati un produs si nu apare trimiteti un mesaj si materialul respectiv va fi publicat.

Din pacate acest calculator pret materiale de constructii nu poate fi afisat direct in aceasta pagina, nu stiu de ce. Cu vechea thema functiona dar cu aceasta nu vrea sub nicio forma. Dar l-am postat pe site-ul meu de prezentare Constructii Buzau .