Blog despre amenajari interioare si exterioare

Cat costa mp de tabla lindab

Cat costa mp de tabla lindab la acoperisul casei

Cand va intrebati cat costa mp de tabla lindab ar trebui sa stiti ce culori de tabla lindab doriti sa cumparati la acoperisul casei dumneavoastra. Tabla lindab este cea mai durabila si cea mai aspectuoasa forma de imbracare a acoperisului. Ea nu e scumpa daca stati sa analizati calitatile tablei lindab cu cea a celorlalte materiale de constructii pentru acoperisuri. Daca analizam mai in amanunt cam cat costa mp de tabla lindab am putea-o incadra la materiale de constructii ieftine. Doar ca..doar ca. Doar ca accesoriile ne omoara. Cu cat e acoperisul casei mai complicat, cu atat o sa va coste mai MULT. Culorile mai cautate sunt mai scumpe. Am montat odata la un client tabla lindab argintie(ziceai ca e data cu bronz de dat pe clapa sobei) si vazand cat de urat arata l-am intrebat de ce nu a luat ca a vecinului care era maro. El mi-a aratat factura si am vazut un pret soc : tabla lindab argintie 17 ron mp. Atat costa. Mai era varianta pe albastru, care si aceasta era mai ieftina.

Deci daca cautati sa cumparati, interesati-va si de acest aspect. Alt aspect care trebuie sa il retineti atunci cand cumparati tabla linda(b) este grosimea acesteia. Cu cat mai groasa cu atat mai scumpa. Este exact ca la profilele pentru rigips.

Un sfat util pentru a obtine un pret la tabla lindab, mai mic, este sa cumparati tabla pentru acoperis in sezonul de iarna. Astfel puteti sa obtineti reduceri importante dat fiind faptul ca sezonul constructiilor este in repaus. Dar daca doriti sa stiti exact cat costa tigla metalica lindab cereti oferte de la mai multi comercianti si comparati-le. O sa aveti o surpriza cand o sa vedeti ce diferente de pret exista.