Tigla metalica se gaseste in foarte multe culori si dimensiuni, insa cel mai important aspect al tiglei metalice este grosimea. Cu cat este grosimea la tigla metalica mai mare cu atat acopoerisul va dura mai multi ani.

Pretul pe mp de tigla metalica variaza in functie de ceea ce v-am spus mai sus. Cumparati una ieftina si va veti trezi ca dupa cativa ani acoperisul s-a exfoliat sau si-a schimbat culoarea. Sa va  spun cum am aflat de pretul pe mp al unui model de tabla tip tigla.

tigla metalica pret pe metru patrat Era un concurs pe internet si se promitea ca cine cumpara un anumit numar de metri patrati este inscris intr un concurs si ca poate castiga multe premii(biciclete si chiar croaziere peste mari si tari). Mai ca era sa cumpar si eu de la acel producator de tabla tip tigla metalica. Dar am avut inspiratia de a verifica ofertele pe mp de la inca un producator  si am ramas surprins ca tigla cu concursul era mai slaba calitativ decat aceea care nu era promovata de nici un concurs si nu era laudata agresiv prin tot felul de site-uri dubioase, bloguri pe subdomenii wp si prin panouri mari pe toate soselele importante.

Deci, sfatul meu este sa verificati cat este mp de tigla metalica la mai multi producatori sau distribuitori si sa o lasati mai moale cu concursurile pentru ca majoritatea sunt facaturi. Daca se dadeau toate premiile care au fost scrise pe acel website cu siguranta dadea faliment.

Asa ca inainte de a cumpara tabla tip tigla verificati pretul, grosimea, culoarea si garantia care se ofera.