Cat costa o bucatarie la gata

Ca sa va faceti o idee despre cat costa o bucatarie la gata, ma refer aici la costul amenajarii bucatariei, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Suprafata totala in metri patrati

Gresia si faianta sunt partea principala din bucatarie. Cu cat suprafata este mai mare cu atat costul creste. Daca creste costul cu gresia si cu faianta automat creste si consumul de adeziv pentru gresie si faianta. Deci bani mai multi.

Vechimea constructieiCat costa amenajarea bucatariei modele bucatarii

 

Daca constructia este noua se presupune ca peretii sunt drepti si automat pretul luat de meseriasi pe metru patrat va fi mai mic. Atunci cand va amenajati noua bucatarie in vechea bucatarie costurile vor fi mai mari. De ce? Pentru ca inainte de a se incepe treaba trebuie indepartata gresia si faianta veche, trebuie indreptati peretii care sigur sunt strambi. De asemenea trebuie shimbate instalatia sanitara si electrica, poate si usa si fereastra. Aceste aspecte sunt esentiale pentru a calcula cat costa o bucatarie la gata.

Alegerea materialelor

Probabil ca stiti ca cine cauta in mai multe parti este mai castigat. Asta va recomand si eu :cautati, comparati si dupa aceea cumparati. Interesati-va si pe internet despre costul materialelor de constructii. Dupa cate cunosc eu, sunt mai ieftine materialele de constructii cumparate online.

Alegerea mesterilor

Sunt mesteri si mesteri si pe langa acestia sunt preturi si preturi. Nu ar strica sa contactati mai multi (ma refer aici si la firme si la meseriasi) si sa faceti o comparatie intre preturile acestora. Ca persoana care lucreaza in domeniu nu va recomand sa ii alegeti pe cei mai ieftini dar nici pe cei mai scumpi.