Stiu, titlul vi se pare o prostie …. poate chiar este dar … pentru cei care cred ca nu este va provoc sa raspundeti. Nu printr-un comentariu pentru ca nu permit asa ceva pe blog, nu datorita voua ci datorita robotilor care fac spam si ma streseaza, ci puteti raspunde printr-un like la articol. Like-ul se da mai jos un pic dar inainte cititi ce am scris, nu dati like degeaba.

Asadar, ce facem cu aceia care o fac pe meseriasii in fata sotiei sau a altuia ? Nu va prindeti, nu ? Nici nu aveti cum pentru ca ati zambit pana acum! Si nu trebuia sa faceti asta. Trebuia sa fiti tristi pentru ca ma refeream la acel tata din Rovinari care a facut el pe meseriasul in loc sa apeleze la personal autorizat. Si stiti ce a facut, nu ?

golllumNu va bagati in lucruri pe care nu la cunoasteti. Nici eu nu ma bag daca nu stiu. Pentru orice manopera din constructii trebuie sa ai o pregatire. Nu poti sa devii peste noapte din salahor un mare meserias ! Trebuie sa ai acte, diplome, calificari etc care sa dovedeasca ceea ce practici. Si trebuie sa ai si experienta pe deasupra.

Acum puteti da like.