Ce glet sa iau si cum sa il dau ca sa arate camera bine

Sfaturi despre gletuirea unei camere

Salut. Ma numesc Sorin si am nevoie de un sfat. Nu sunt as in contructii dar vreau sa parchet in dormitoreconomisesc niste bani.Am o camera de 4.30 lungime si latime de 3.96. Nu a vazut reparatii, numai var, cum se dadea inainte si tavanul este un pic crapat. As vrea sa o dau cu glet. Ce ma sfatuiti sa iau si cum sa iau sa o fac sa arate bine. Va multumesc pt intelegere.

Mai intai cititi cate ceva de pe aici ca sa va invatati cum se face gletuirea unei camere. Pentru dvs gletul Ceresit CT 126 va fi cel mai util glet. Aces glet are o durata de lucru ridicata si adera bine pe suprafata suport. Cu toate ca mai sunt si gleturi mai ieftine va spun din experienta ca asta e mai bun. Mai ales ca dvs sunteti incepator in ale gletului. Ca strat de glet de finisaj, pentru ca este mai ieftin, va recomand sa dati cu Saten ABS de la DECOSILK. Rezista de atatia ani pe piata ceea ce denota calitate. Diferenta de pret intre acest glet si CT 127 este de vreo 10 lei.

Totusi bani nu puteti economisi cu plasa de fibra de sticla. Aceasta este obligatorie. O luati in functie de cati mp are camera. Pentru dvs un sul de 50 mp este deajuns. In rest este simplu. Curatati ce se ia din varul vechi, faceti zgarieturi pe pereti si dati cu amorsa. Apoi gletuiti. Am scris de zeci de ori pe site despre cum se da glet. Spor la treaba.