Cum vremea este numai buna de construit acoperisul, mai ales daca il vom face in sistem lindab, este cazul sa cautati cel mai apropiat distribuitor lindab din orasul in care locuiti. Daca locuiti intr-o localitate invecinata vreunui oras important nu mai asteptati si mergeti la oras. Sau cautati distribuitorii de lindab pe internet. Din doua click-uri va vine tabla lindab direct acasa.

In orase mari ca Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Ploiesti, Arad etc este foarte usor de gasit un distribuitor lindab deoarece fiind populatie mai mare si vanzarile sunt mai mari. Pentru celelalte orase mai mici va recomand sa vizitati marile magazine de materiale de constructii pentru ca acolo sigur veti gasi, daca nu un distribuitor de tabla lindab, macar un distribuitor de o alta tabla tip tigla.

 

Dar de tineti mortis sa acoperiti casa doar cu tabla de la Lindab va sfatuiesc sa mergeti la Bucuresti, la sediu. Asta e, calitatea necesita sacrificii.

Pentru a veni in sprijinul potentialilor clienti ma vad nevoit sa cer distribuitorilor de tabla lindab sa ma contacteze pentru a le adauga adresa si datele de contact in acest articol. Sau, daca stiti dvs vreun distribuitor lindab il puteti recomanda si noua printr-un comentariu postat mai jos.