Nu va speriati si nu ma invadati cu oferte de colaborare. Nu, nu eu am cele mai mici preturi la amenajari, fie ele interioare sau exterioare. Preturile mele sunt tot aici insa nu sunt nici mari nici mici. Cui ii convin inseamna ca doreste calitate si isi permite sa plateasca pentru asta.

Revin la preturile mici la amenajari interioare. Deunazi m-a contactat cineva pentru cateva sute de metri de glet la gata. Sute bune de metri ce mi-au permis sa ii las un pret mai mic la un metru patrat de glet plus lavabil. I-am propus 14 lei pe metrul patrat si a fost de acord. Ok, a ramas sa incepem treaba.

A doua zi ma suna si imi spune ca sa il las cateva zile sa rezolve cateva treburi. OK, zic.

Intre timp mai conversez si eu cu unul-altul dintre prietenii mei constructori si din vorba in vorba unul se lauda ca are o lucrare dar a dat pretul cam mic deoarece era in criza dar acum ca si-a gasit alta nu stie cui sa o dea. Si mai era chestia ca omul era pretentios, ca dupa ce s-au inteles la 8 lei pe metrul la gata de glet omul a vrut sa se gletuiasca si sa se zugraveasca la proiector, adica calitate maxima.

golllumEra aceeasi lucrare. Intre timp omul nu ma suna cand trebuia dar se gaseste sa sune tocmai cand l-a refuzat amicul meu. Adica omul a vanat preturile cele mai mici la amenajari interioare si pana la urma nu a avut de ales si a apelat la mine, culmea, incercand sa mai negocieze.

L-am refuzat bineinteles. Sa vina el sa inghita praful de pe un metru de glet si apoi sa mai zica ceva.

Dragi cititori ai acestui blog, stiu ca sunteti foarte multi care doriti preturi mici. Dar cumva doriti si calitate la preturi mici?

Sa impartim 8 lei la cate operatiuni se fac pentru a duce un metru de glet la gata:

  • Primul strat armat cu plasa din fibra
  • Al doilea strat de glet
  • Gletul de finisaj
  • Slefuire pereti
  • Amorsare
  • Strat unu de var lavabil
  • Strat doi de lavabil
  • Curatenie in camera respectiva

Voi ati face asta pentru 8 lei? Daca da apelati la mine sa va dau lucrari.