Cine se ocupa cu vanzari case in Bucuresti

Casa mult visata este aproape de a fi cumparata. Pretul este cheia de intrare in noua casa. Piata de vanzari case geme de oferte in tot Bucurestiul. Mai ca v-ar parea avantajos sa cumparati o casa la periferie insa traficul si aglomeratia din capitala va spun ca sa cumparati o casa aproape de centru sau in zonele bune ale orasului. Dar in zonele cautate si preturile ce le cer cei care se ocupa cu vanzari case sunt foarte mari. Pentru a incerca o reducere a pretului casei este bine sa incercati si la agentiile imobiliare ale caror vanzari locuinte in Bucuresti reprezinta 70 % din toata piata imobiliara. Unele agentii si-au facut un nume bun in vanzari case ieftine dar nu in centru. Doar doua agentii  imobiliare mari se pot lauda cu  vanzari case in interiorul orasului la preturi convenabile.

Pret bun la casa in Bucuresti  vanzare rapidaCumpararea casei cu pretul corect. Noi romanii, atunci cand vindem ceva,suntem in stare sa cerem sume astronomice, doar sa avem de unde lasa la pret. Case sunt destule insa proprietarii care la vand se avanta sa ceara preturi care ar speria si pe un strain, daraminte pe un roman cu un salariu mic. O strategie care sa o aplicati impotriva celor ce se ocupa cu vanzari case in Bucuresti la preturi ne-bune este sa la puneti in fata mai multe oferte de cumparare pe care le-ati facut altori proprietari de case. Astfel vazand ca mai aveti optiuni de cumparare este posibil ca acestia sa va vanda casa la un pret corect.

Agentiile imobiliare care se ocupa cu vanzari case in Bucuresti par ele mai respingatoare dar , in schimbul unui comision care variaza intre 0,5 si 2 %  , va pot face munca mai usoara alergand ele in locul dvs sa gaseasca casa la pretul pe care puteti sa il oferiti. Daca nu reusiti sa va cumparati casa  direct de la proprietar , atunci apelati la o agentie imobiliara specializata in vanzari case din Bucuresti.