Constructii case in Bucuresti si imprejurimi

Va doriti o casa? Ati vrea ca viitoarea constructie sa fie in Bucuresti. Capitala, la capitolul constructii sta prost, de cativa ani incoace  construindu-se tot mai putin. Si tot mai scump. Metrul patrat de casa construita in Bucuresti de firmele de constructii costa intre 300 si 700 euro pe mp. In functie de complexitatea casei si de stadiul la care este adusa lucrarea.

constructii bucureti case pret mpUn pret mai scazut ati obtine daca apelati la persoanele particulare sa construiasca casa in detrimentul firmelor de constructii. Nici asa nu se stie daca veti face mare economie  si pe deasupra riscati sa iasa casa cu greseli de executie si proiectare daca echipa de constructii case din Bucuresti sau imprejurimi nu are habar de ce inseamna constructia casei.

Vorbind  de constructii in Bucuresti costurile cu constructia casei pot fi atenuate daca va incumetati sa va construiti casa in regie proprie. Economia rezultata o puteti investi in amenajarea interioara a casei respectiv finisajele interioare.

Si mai  multa economie puteti face daca mutati constructia casei undeva pe langa Bucuresti. La periferie pretul pe metrul patrat de teren este si de zece ori mai mic decat in zonele selecte din Bucuresti de pe langa cartierele rezidentiale.

Asa ca stati calm si informati-va… inainte de a incepe constructii case.