Dormitoare copii culori si munca

Sa amenajezi dormitoare pentru copii este foarte dificil. Totul bine si frumos pana vine vorba de alegerea culorilor pentru dormitor. Pe langa faptul ca vor culori foarte ciudate, copiii sunt si schimbatori si dupa ce ai muncit ca nebunul ca sa satisfaci si copilul si stapanul te trezesti ca nu ii mai place dormitorul vopsit verde, ca acum vrea roz. Stiti ce greu adera o culoare deschisa peste una inchisa?

amenajari dormitoare copiiDin seria ”dormitoare copii amenajate cu culori ciudate ” va prezint cum am amenajat un dormitor pentru un copil foarte dragut dar foarte crud. A fost asa crud cu mine acel copil si nici macar nu si-a dat seama. Copilul a vrut doi pereti  cu var lavabil maro inchis si ceilalti doi si tavanul cu mov. Da…ati citit bine. Era vorba de un dormitor in culorile maro cu mov. Am terminat repede treaba si strangeam sculele cand un planset m-a adus inapoi in dormitor. Pustiului meu nu  ii mai placea dormitorul si acum vroia un dormitor alb cu rosu. Cred ca tinea cu Dinamo ca astfel nu imi explic. 🙂

Si uite asa am dat patru maini de lavabil alb pentru a aduce la zero dormitorul pustiului. Abia apoi am indeplinit cerinta si am facut dormitorul alb – rosu. Doi pereti opusi rosii si inca doi si cu tavanul in culoarea alba. Am terminat si dus am fost. Nici macar poze nu am mai avut rabdare sa fac. Imi era ca se razgandeste iar.

Asa ca atunci cand vine vorba de dormitoare copii mi se zbarleste un pic parul si nici macar nu pot spune ce dormitoare copii sunt la moda anul asta.