Cum a iesit o baie, cu faianta frumoasa, ingrozitoare

Niste cunostinte si-au amenajat baia cu faimosii meseriasi de la Bucuresti si au cumparat un model de faianta frumoasa, foarte frumoasa, daca vreti parerea mea. Ca si mod de lucru placarea faiantei este de nota 6 si mai ca ar merge insa sunt cateva aspecte care au facut ca aceasta baie cu faianta frumoasa sa fie compromisa.

Ce s-a gresit la amenajarea acestei bai cu faianta frumoasa model nou, din punctul meu de vedere?

In primul rand, pentru ca respectivii meseriasi sa nu indrepte peretii din baie manual, ceea ce ar fi durat mai mult timp, s-au apucat de au placat peretii  cu rigips pe mamaligi. Nu era destul de mica baia asa, ei au micsorat-o si mai mult. Dar asa au reusit sa placheze baia intr-un timp record ! Si cu rigips si cu faianta.

A  doua greseala este ca au placat gresia peste sifonul din pardoseala si nici macar nu l-au anulat. Asfel ca atunci cand se umple cada si se evacueaza apa, datorita debitului mare apa vine inapoi pe sifon si apoi se infiltreaza sub gresie dupa care isi face loc in interiorul baii.

A treia greseala este ca boyii au dat cu spuma la tevile de evacuare a apei si spuma le-a fisurat. Erau niste gauri prea mari rezultate din decuparea faiantei.

A patra greseala este modul grosolan de chituire a faiantei dar si gletuirea si vopsirea tavanului care nu a mai fost gletuit.

Nu dau nume nici adrese insa din pozele de mai jos o sa intelegeti ca am dreptate. Baia este frumoasa, faianta frumoasa insa executia este ingrozitoare. Nu sunt eu cel mai bun faiantar ( insumi ma notez cu maxim nota 8) dar ma simt aiurea cand vad astfel de lucrari, imi pare rau de acei oameni care trebuie sa locuiasca in asfel de conditii.

Asa arata modelul de faianta frumoasa la prima vedere

model faianta frumoasa baie

Si astfel arata tevile prinse in spuma poliuretanica

scurgere baie

Si iata si finisajul care se vede cel mai bine, la imbinarea faiantei cu tavanul

FAIANTA FRUMOASA STIL PIATRA BAIE

Asadar, dragi cititori, sper ca nu va place aceasta baie cu faianta frumoasa.