Cum am obtinut o asigurare auto RCA la un pret bun

O data pe an se intampla sa facem asigurarea automobilului detinut si asta ne da batai de cap. Ne intrebam, pe bune, oare cat vom mai plati pe o asigurare auto serioasa, pe care ne putem baza in caz de accident? Am accentuat asigurare auto serioasa pentru ca stim cu totii ca cel mai mic RCA nu este si cel mai bun. In fine, in acest articol va voi povesti cum am facut asigurare auto RCA la un pret mai mult decat convenabil.

Pana acum imi asiguram masina tot online, deoarece este mai ieftin, dar in fiecare an polita mea RCA se marea. Aproape se dubla, dar tot motor de 1,4, tot acelasi numar de inmatriculare etc. Asa ca am hotarat sa mai caut si pe alte site-uri de asigurari auto.

Dupa ce am completat pe vreo 5-6 site-uri, deja ma saturasem, am dat si de celebrul site Emag. Am completat inca o data formularul dar de data asta cu mai putine date si mi-a reiesit un pret mult mai mic decat ce aflasem pana atunci. Bineinteles ca sunt constient ca tot mare este pretul unei asigurari auto in ziua de astazi dar macar am economisit in jur de 70 de lei fata de celelalte oferte de asigurare RCA.

Asa ca puteti incerca acum sa calculati acum cat va costa asigurarea auto pentru masina personala.

Nota. Prin linkurile de afiliat din acest articol puteti face asigurarea autoturismului dvs.