Dorim cu totii atunci cand cumparam o scula sa fie ieftina, buna si sa dureze multi ani. O   bormasina Bosch, Makita sau Hilti, care nu este tocmai ieftina, nu va place ?

Am facut o selectie de bormasini ieftine cu preturi de pana in 500 de lei la cererea unui vizitator care se plangea ca vechea bormasina scumpa s-a defectat. Sa vedem ce a avut de spus >

Bosch-ul s-a stricat si caut sa cumpar o bormasina ieftina si buna. Vreau sa ma tina macar cativa ani.

De ce s-a stricat vechea bormasina Bosch? Pentru ca am folosit-o la lucrari ce ii depaseau cu mult capacitatea constructiva. Am spart in beton cu ea de dimineata pana seara, am dat gauri mult prea adanci si mult prea groase, am mestecat glet si adeziv pentru polistiren pana nu am mai putut, am facut pereti si tavane din rigips, zeci de mii de metri etc.

 

Acum intentionez sa cumpar o bormasina ieftina pe care sa o folosesc la treburile mai usoare si un ciocan rotopercutor mai scump, de firma buna, cu care sa fac activitatile mai grele, gen spart beton si mestecat material. Vreau sa aiba sistem de prindere SDS, sa aiba percutie pentru ca sa pot face pereti si tavane din rigips si sa mai amestec cate o galeata de glet, si pretul sa fie in jurul sumei de 300 de lei, poate si mai ieftin.

Ca si raspuns o oferta buna am gasit la aceasta bormasina care are un pret relativ bun. Vad ca si garantia este de doi ani, transport gratuit, asa ca o va recomand sa o cumparati.scule ieftina emag