Fie ca aveti de renovat un apartament, o garsoniera sau o casa va ganditi, inainte de a incepe renovarea, cum sa obtineti cel mai mic pret. Azi nu voi comenta cu privire la cei care lucreaza foarte ieftin si la faptul ca ei nu ofera o calitate compatibila cu 2017 dar va voi spune cum sa obtineti cel mai mic pret la renovarea locuintei daca intentionati sa lucrati cu mine.

Inainte de toate va rog sa consultati lista de preturi actualizata pentru 2017. Acum ca ati vazut preturile putem sa continuam. Dupa cum ati citit preturile nu sunt niciodata fixe si asta este din cauza faptului ca nicio casa nu se poate asemana. Exista particularitati care fac diferenta.

pret la renovarea locuintei cu tapet

Dar sa nu mai lungim vorba, nu in articolul acesta si sa va spun cum sa obtineti cel mai mic pret la renovarea locuintei.

  1. Programati-va lucrarea intre lunile decembrie si aprilie
  2. Fiti sinceri de la inceput cu privire la pretentii, numarul de mp si nu va lungiti in timpul lucrarii dorind inca o camera sau alta operatiune.
  3. Pregatiti-va sa dormiti mai putin pentru ca eu la 7 si 00 de minute sunt prezent la datorie.
  4. Lucrati cu materiale de calitate recomandate de mine. Daca va cumparati materialele inainte doar pentru ca era vreo oferta s-ar putea ca eu sa nu lucrez cu ele. Ori sunt proaste calitativ, ori sunt expirate ori poate nu am mai lucrat cu ele niciodata.

Astfel puteti obtine un pret rezonabil la amenajarea locuintei. Desigur ca eu lucrez rezonabil tot timpul insa pe timpul verii si continuand pana toamna tarziu cam sunt aglomerat si imi rezerv dreptul de a alege lucrarile cele mai avantajoase. Numai bine.