Cum scapam de mucegaiul de sub parchet

Buna ziua

Cum scap de mucegaiul de sub parchetul laminat?
Casa este noua, locuita de doi ani. Este izolata exterior, geam termopan, peste sape am turnat o hidroizolatie din ciment (ceva special CR nu imi mai amintesc ce numar avea), apoi extrudat de 2 mm si peste parchetul. A trebuit sa dam afara totul si nu stim ce sa mai facem. Daca aveti vreo solutie , astept cu nerabdare.
Multumesc mult.
Crina

modele de parchet pentru dormitor si living model parchet de bambusBuna ziua.Se pare ca locuina dvs sufera de sindromul caselor noi.Adica construite pe repede inainte.Orice operatiune din constructii are un timp tehnic de lucru si de maturitate si dvs probabil nu l-ati respectat.De ex la turnarea sape trebuie sa asteptati pana puneti parchetul cel putin 7 ZILE si asta in conditii de vara.Daca sapa inca este umeda este posibil sa apara tot felul de daunatori.

Ca sa va dati seama daca sapa este uscata ,intr-o noapte mai rece lasati ferestrele inchise si daca dimineata gasiti condens inseamna ca este inca umeda sapa.

Probabil ca dvs ati turnat acea izolatie inainte ca sapa sa fie uscata si pe undeva mucegaiul a reusit sa iasa.

Solutie probabila ca sa scapati de mucegaiul de sub parchet.Razuiti izolatia aceea care nu stiu cat de eficienta este ,dati cu o solutie puternica antimucegai si turnati sapa autonivelanta.Lasati patru cinci zile si mai dat o data cu solutie antimucegai.Mai lasati o zi si puteti pune un nou model de parchet.