Cum se aplica amorsa Cum se da cu amorsa

Cum se da cu amorsa Cum se aplica amorsa

Ca sa aplicam amorsa trebuie sa stim cum se da cu amorsa. Amorsa se aplica cu bidineaua dar nu este gresit sa fie aplicata cu trafaletul sau cu pistolul de vopsit tip Paint Zoom. Diluarea amorsei se face cel mai bine 50-50% dar uneori, cand peretii sunt vechi si foarte porosi se poate aplica fara nici o problema nediluata.amorsa se da si cu trafaletul inainte de var lavabil

Degeaba stim cum se da cu amorsa daca nu stim cum se da cu tinci. Pentru aplicare tinci este nevoie de tencuiala. Trebuie sa stim cum se tencuieste si cum se fac fesele la tencuiala. Daca tavanul nu este din rigips trebuie sa stim cum se tencuieste. Dupa ce am tencuit trebuie sa lasam la uscat tencuiala. Aplica amorsa inainte de tinci dar nu este neaparat nevoie.

Cat timp se lasa la uscat tencuiala? In cele mai multe cazuri, inainte de a se aplica tinci tencuiala se lasa la uscat 4-5 zile. Apoi urmeaza aplicare tinci. Daca le ati facut pe toate astea trebuie sa stiti cum se trage gletul. Daca nu stiti cititi aici cum se da glet.