Voi sa nu incercati sa puneti gresie cu un catel alaturi. O sa va enervati si nici cainele nu o sa inteleaga ce ati vrut sa faceti. Inainte sa va spun cum se pune gresie cu catelul alaturi va dau cateva linkuri la articole clare despre montajul gresiei dar si a faiantei. Poate asta va intereseaza.

Si mai sunt articole despre gresie pe blog. Cautati.

Intr-o zi aveam de pus gresie intr-un apartament in Buzau. Eram singur deoarece trebuia sa pun gresia fara ruperi, dintr-o parte in alta. Era greu, eu faceam material, eu placam gresie, tot eu taiam si bucatile. Aveam spor cat de cat cand, pe la 11, suna telefonul si cineva, nu dau nume, imi spune sa vin repede.

cum se pune gresie 66

Ma duc intr-un suflet si vad care era urgenta! Era un pui de catelus lup care cica era al meu. Deci, nu am scapat pana nu l-am acceptat pe bietul catel.

Revin la apartament cu catelul dupa mine…

Il bag intr-o debara dar a inceput sa urle ca nebunul pana m-a convins sa il eliberez. Odata eliberat, animalutul a inceput sa cotrobaie prin apartament si nici de al naibii nu se dadea din calea mea. Unde placam o placa de gresie hop si el deasupra 🙂 .

Ca si cum nu era destul asta hop si proprietarul in vizita. A ramas masca cand l-a vazut! Atat a zis :- Vai Daniel, un caine la mine in apartament !? Cum o sa poti lucra?

Nu am avut un raspuns prea multumitor dar nici proprietarul nu era un om rau si m-a inteles. Dar nu ma intelegea catelul ! Tot se plimba de colo colo, maiestuos, de parca toata casa ar fi fost a lui.

gresie model pt apartament montaj

Pana la urma am anulat programul de lucru pe ziua respectiva si am plecat acasa. Cu tot cu catel. Dar tot am pus gresie cu catelul alaturi, cel putin cateva placi!