model de parchet laminat repararea parchetuluiCum reparam parchetul laminat zgariat Modele de parchet laminat

De cativa ani incoace parchetul laminat se gaseste in casele cat mai multor oameni. Multi oameni l-au cumparat in fel de fel de modele si nu au facut rau deloc.

De ce nu au facut o alegere gresita? Pai pentru ca parchetul laminat este foarte practic, are un aspect frumos si se intretine usor. Bine-bine dar daca se intretine usor asta nu inseamna ca trebuie sa abuzam de el ca nu e gresie, e parchet laminat deci este mai sensibil si se deterioreaza mai repede.

 Si cine ar vrea sa aiba in camera un model de parchet laminat fie el model de salcam, cires sau nuc, care sa fie zgariat sau lovit. Va voi prezenta cateva sfaturi si trucuri pentru a il revigora.

 Un exemplu as da parchetul care a fost zgariat cu nisipul si pietricelele aduse in casa pe talpile incaltamintei sau parchetul zgariat cu piciorele diferitelor piesel de mobilier din casa. Aceste reparatii le putem face singuri cu putina ambitie si informandu-ne. De ce nu si de pe acest website!

Toate aceste daune minore pot fi reparate cu ceara care se gaseste pe piata si nu este deloc scumpa. Putem gasi ceara care sa se potriveasca direct culorii modelului parchetului respectiv. Ceara se incalzeste si se aplica pe suprafata deteriorata si se lasa sa se usuce iar dupa uscare se curata surplusul cu o lama sau un cutter.

 In cazul in care ceara nu va acoperi gaurile pentru ca sunt prea mari atunci mai aveti doua solutii. Prima ar fi sa schimbati parchetul, ca trebuie sa traiasca si meseriasul si producatorii,sau ar mai fi varianta in care dvs o sa traiti cu gaurile respective in parchet.