Design bucatarie – Modele de gresie bucatarie 2014

Design bucatarie

Am ajuns si la etapa montajului gresiei in bucatarie. Un design bucatarie care sa satisfaca si cel mai prententios client se obtine combinand modele de gresie cu modele de faianta astfel incat cele doua (gresia si faianta) sa se completeze fara a iesi in relief nici una nici cealalta.
Astazi vom vorbi despre ce modele de gresie sa alegem la bucatarie. Cand vorbim de design interior bucatarie automat excludem acei oameni care aleg cel mai ieftin model de gresie si o placheaza cu cel mai ieftin adeziv pentru gresie. Si mai folosesc si cei mai necalificati meseriasi.model de faianta stil sah in bucatarie cu bar de rigips

Design bucatarie nu este totuna cu renovarea bucatariei. Nu, trebuie neaparat sa apelati la un designer specializat pentru a va implini visul de a avea o bucatarie luminoasa, prietenoasa si care sa va faca sa va simtiti acasa.
Alegerea gresiei la bucatarie- Modele de gresie recomandate

Modelul de gresie trebuie sa nu-l eclipseze pe cel de faianta. Si nici mobila de bucatarie nu trebuie sa fie stridenta. Model de gresie + model de faianta + alegerea culorii varului lavabil + alegerea mobilei de bucatarie = design interior bucatarie.amenajari interioare buzau
Cele mai intalnite modele de gresie pentru bucatarie au fost modelele simple in culori inchise. Culoarea chitului de rosturi era intotdeauna mai inchisa decat culoarea gresiei. Placile de gresie erau de obicei la dimensiunea de 33 x 33 cm. In sfarsit au venit alte trenduri.

In anul 2014, din cate am observat la clientii mei, se cauta modelele de gresie in culori calde, de dimensiuni mari. Cel mai cautat model de gresie pentru bucatarie in anul 2014 este gresia 45 x 45 cm. Pentru a nu da senzatia de spatiu minuscul se poate monta gresia pe diagonala. Gresia pe diagonala este totuna cu gresia in romb. In anul 2014 modelele de gresie placate la bucatarie sunt formate dintr-o singura culoare.

Culori si modele pe care nu le recomandNou model de bucatarie 2013
Sunt o serie de modele de gresie care chiar sunt frumoase. Va sar in ochi si va imbie sa le cumparati. Dar amintiti-va ce v-am spus ca inseamna design bucatarie. Multe persoane cumpara modelele de gresie dar apoi se trezesc ca nu exista vreun model de faianta care sa fie compatibil cu gresia cumparata. Si astfel va treziti ca bucataria dvs arata ca o sorcova.

Gresie pentru bucatarie de evitatdesign interior cu gresie 2013 la bucatarie

Nu va recomand sa placati gresia poroasa si nici cea care imita piatra. Da, e frumoasa dar la curatenie o sa va scoata peri albi. Evitati modelele de gresie care suna a lut cand le loviti cu degetul. Atentie, unele modelel de gresie sunt scumpe. Chiar daca sunt de calitate indoielnica, tocmai in ideea de a va face sa le achizitionati.
La finalul acestui articol despre design bucatarie va invit sa cautati modelul de gresie potrivit in galeria foto.