Idei de amenajari bai cu gresie si faianta

Astazi o sa vorbim despre doua idei de amenajari interioare bai. Si ca sa multumim pe toata lumea o sa va prezint doua idei de amenajare baie cu gresie si faianta diametral opuse. Deci indiferent ce modele de bai cautati aruncati un ochi si la aceste idei de amenajat baia.

De sunteti grabit va invit sa vizitati galeria foto unde o sa descoperiti destule idei de amenajari interioare bai prezentate in imagini incredibil de mari si clare. Printre pozele prezentate acolo o sa descoperiti si baile ce vi le voi prezenta mai jos.

Prima idee de amenajare baie cu gresie si faianta este baie placata in sah model alb cu negru cu faianta placata pe orizontala.

Baie in lucruBaie de apartament la blocEste vorba de o baie de apartament care a fost renovata de la zero. Sunt convins ca multi dintre dvs au o astfel de baie. Si mai sigur sunt ca designul acestei bai poate parea complicat. Poate ca fiind o baie mica nu putem placa orice model de faianta. Dar inca exista idei de amenajari baie si pentru baile mici .

faianta alb si negru

Va propun un design baie alb cu negru cu faianta pe orizontala fara brau. Modelul de faianta este unul alb combinat cu negru si este placata in stil sah. Modelele de faianta in sah vor fi mereu in actualitate si se vor gasi mereu combinatii interesanta de modele de faianta pe masura ce acestea vor aparea. Cine isi placheaza baia cu o astfel de faianta cu siguranta nu va da gres. Modelul de faianta in sah pur si simplu te ameteste si iti da senzatia de spatiu. Tocmai de aceea l-am folosit la amenajarea interioara a acestei bai mici de apartament.

model-de-faianta-alb-cu-negruPrivind mai bine aceasta fotografie cu baia de bloc amenajata sigur ati observat ca am placat faianta pe orizontala. Acest procedeu se face pentru a da senzatia de inaltime. Amenajarea acestei bai a durat 7 zile si daca cumva va decideti sa puneti in practica acest model de baie  asigurati-va ca respectati etapele amenajarii unei bai.

Urmeaza a doua idee de  amenajare baie mai jos putin …