Alegerea  intre doua modele de gresie pentru placarea in bucatarie

Stiu ca tot cautati modele de gresie pentru bucatarie. Stiu ca ati cautat peste tot dar ce spuneti de aceste aceste doua modele de gresie pentru bucatarie? Sunt ele modelele ideale sau mai vreti sa vedeti si alte modele ?

Daca va intereseaza modele gresie de toate felurile si la toate preturile  va reamintesc ca in articolele de aici am scris despre foarte multe si foarte interesante astfel de modele. V-am prezentat modele de gresie scumpe dar si modele ieftine de gresie pentru bucatarie. Tot aici puteti citi si cum se pune gresia asta daca cumva aveti de gand sa mesteriti.

bucatarie amenajata cu model de gresie mare culoarea gri roz

Primul model de gresie pentru bucatarie este absolut superb. Acesta se poate integra in majoritatea bucatariilor, mari si mici, deoarece  este un model de gresie format dintr-o singura culoare si aceasta culoare nu este stridenta. Daca si culoarea peretilor de la bucatarie o sa o zugraviti asemanator culorii modelului de gresie o sa aveti o bucatarie super. Si avand in vedere dimensiunea placilor de gresie o sa fiti avantajat.Bucatarie model in sah amenajata cu gresie in sah mica

Al doilea model gresie pe care vi-l propun este unul des intalnit. Este un model de gresie in caro sau model in sah. Singura diferenta intre gresia in sah clasica si aceasta bucatarie cu gresie in sah este ca gresia aceasta este un model mai mic cu placi la jumatate fata de primul model prezentat. Si chiar arata bine aceasta bucatarie, nu-i asa? Da o senzatie de spatiu si relaxare foarte imbietoare.