Ferastrau pendular Skil 800 de wati cu laser. Evitati-l

Sa nu va puna cel rau sa cumparati acest ferastrau pendular. L-am cumparat eu si m-am fript. Produsul este de cea mai joasa calitate si nu merita cei 200 de lei .

Sa detaliez putin si sa explic ce mi-a venit sa dau cu pietre in acest instrument care are si laser. Va reamintesc ca am mai cumparat si acest ferastrau pendular de la Skil si ca am fost multumit. Doar ca nu am vrut sa il fortez prea tare deoarece are doar 500 de wati si am cumparat un frate mai mare al acestui ferastrau.

Oferta era faina. La 200 de lei primeam gratis prin curier ferastrau pendular de 800 de wati cu laser de ghidaj si cu un sistem inteligent de prindere a panzelor care era un fel de SDS. Deci, laser, putere si scapatul de strans si desfacut panze la imbus. Si pretul destul de bun.

Si uite asa Daniel a mai adugat o scula in portofoliu, din nefericire o scula slabuta.

pendular skil

Inca din prima zi de folosire am facut o taietura de tot rasul doar pentru ca m-am ghidat cu laserul acestui pendular Skil. Clar este o gluma de laser si nu trebuie sa fie luat in calcul cand va decideti sa cumparati un pendular.

Nici panza nu sta fixata bine si are tendinta sa o ia intr-o parte ceea ce nu este bine daca dorim taieturi precise.

Suflanta care indeparteaza praful din fata panzei nu m-a impresionat pentru ca nu am vazut-o. Praful joaca bine mersi in fata si tot cu suflatul din plamani se rezolva problema.

Si ca o bomboana pe coliva va spun ca acest ferastrau nici nu mai porneste. S-a desfacut contactul care leaga cablul de alimentare de acesta. Doar daca il misti putin porneste.

Acum eu ce sa fac? Sa ma folosesc de garantie sau ce ? Sunt sigur ca magazinul online de unde l-am cumparat mi-l va schimba sau imi va da banii inapoi. Dar ..Nu cred ca merita deranjul dar poate ca acest articol va lumina pe cei care il fabrica pentru a il face mai bun sau pentru a il elimina de pe piata ca oferte …… sunt destule.

Update ! L-am desfacut si l-am reparat. Avea un fir de la alimentare insuficient strans in surub. Nu m-am putut abtine sa nu ii  scot gluma aceea de laser. Acum functioneaza bine doar ca tot taie intr-o parte. Trebuie tinut stramb ca sa taie drept.