Amenajarile interioare din bucatarie sunt in continua dezvoltare iar pe zi ce trece apar noi idei de amenajare, cum sunt si aceste 4 idei amenajari bucatarii prezentate mai jos.

Cel mai mare impact in amenajarea unei bucatarii il are gresia si faianta urmata la mica distanta de mobilierul pentru bucatarie. Imbinate corect acestea vor da un design exact asa cum va doriti.

Sa vedem cele patru idei amenajari bucatarii din acest an :

O bucatarie amenajata modern in rosu si alb. Observati trecerea de la culoarea alb la culoarea rosu. Nici nu se simte diferenta si nu oboseste ochiul privitorului. Decorurile isi fac si ele simtita prezenta, dar discret.

1 idei amenajari bucatarii rosii cu alb

 

A doua bucatarie din cele 4 idei amenajari bucatarii poate fi pusa in opera atat intr-un apartament cat si intr-o casa de marime medie. Dimensiunea redusa a placilor de faianta in nuante de orange si bej ii da un aspect rustic.

bucatarie maro bej portocaliu violet

 

Iata si un model de bucatarie proaspat in culorile maro si cream cu niste decoruri extraordinare. Amenajata intr-un spatiu mare aceasta bucatarie este perfecta.

idei amenajari bucatarii maro cu crem 2014

 

Si iata si vedeta acestui articol. Este o bucatarie mica cu decoruri simple. Poate fi incadrata la fel de bine  intr-un apartament cat si intr-o garsoniera.

model bucatarie mica idee 2014

Acestea au fost cele patru idei amenajari bucatarii prezentate. Vor mai urma si alte idei .