In amenajari interioare orice este posibil, mai ales cand imaginatia este foarte bogata. Astazi voi arata cum o simpla bucatarie, mica si ponosita se poate transforma intr-o bijuterie de bucatarie.

Asadar astazi vom vedea avantajele de a ne amenaja o bucatarie cu bar. Si pentru a justifica sugestia facuta mai sus, aveti mai jos cateva poze cu bucatarii amenajate cu bar. Mai multe idei de amenajat bucataria gasiti, desigur šŸ™‚ , in galeria foto.

bucatarie cu bar alb negru

Amenajarea unei bucatarii cu bar va ofera avantajul de a va bucura de servirea mesei impreuna cu familia chiar in interiorul bucatariei fara a mai fi nevoiti sa mergeti in spatiul de dinning. Vorbim aici de o bucatarie mica.

bucatarie amenajata cu bar alb

Tot pe barul amenajat in bucatarie, de fapt nefiind un bar propriu zis ci un blat pozitionat strategic langa zona de lucru din bucatrie, putem depozita provizoriu anumite aparate electrocasnice sau vase mai mari. Oricum, cel mai romantic lucru este sa serviti micul dejun alaturi de persoana draga pe barul de la bucatarie. Si nu doar micul dejun.

bucatarie clasica cu bar

In momentul in care v-ati decis ca va doriti o bucatarie cu bar este foarte important ca sa alegeti o culoare in ton cu faianta sau cu mobilierul din bucatarie. Nu asortati barul cu culoarea dominanta din bucatarie ( decat daca si faianta este apropiata ca nuanta de bar) deoarece este un lucru gresit.

bucatarie alba cu bar

In concluzie este posibil sa amenajati o bucatarie care are atasat un mic bar chiar si intr-un apartament, insa cu conditia ca bucataria sa fie open space. Daca doriti sa amenajati o bucatarie cu bar intr-un spatiu sub 14 mp Ā este cazul sa va mai ganditi.