modele de piatra naturalaCateva modele de piatra naturala 100% pe care le veti indragi. Este foarte interesanta arhitectura oricarei case la care s-a folosit piatra naturala. Odata cu trecera timpului piatra naturala pavata in curte isi va schimba si ea aspectul devenind si mai frumoasa, integrandu-se in peisaj. Dupa cativa ani o sa vi se para ca pavajul din piatra naturala a fost acolo de o vesnicie. Dar pentru asta d-voastra trebuie sa alegeti calitatea si sa renutati la ideea ca si piatra decorativa poate fi un inlocuitor al pietrei naturale. Nu, piatra naturala ramane naturala si nu poate fi inlocuita de nicio copie. Tocmai de aceea pretul pietrei naturale este mai mare decat al celei decorative. Nu cu mult.

pavaj piatra naturala

Modelele formate de placarea in curte a unui pavaj cu piatra naturala sunt modele de piatra naturala unice. Asta si pentru ca o bucata de piatra nu seamana cu alta, pe cand piatra decorativa este fabricata dupa sabloane care la un anumit interval se repeta. Asa ca nu va mirati daca veti gasi modelul de piatra folosit la amenajarea curtii d-voastra si in alte ograzi.

model de piatra naturala pavare

Montajul pavajului cu piatra naturala trebuie facut de firme seacializate cu muncitori care au viziune. Fiecare bucata trebuie incadrata astfel incat sa ocupe cea mai avantajoasa pozitie si sa completeze o alta bucata de piatra naturala. Cel mai bine este sa asociati pavajul curtii din piatra naturala cu lemnul. Dupa cum stiti de mii de ani piatra si lemnul sunt principalele materiale de constructii naturale dar si ecologice.

cum se placheaza cu piatra

Si daca va intrebati cat  costa un mp de piatra naturala sa stiti ca preturile pe mp sunt apropiate de preturile pe mp la piatra naturala decorativa. Doar ca pentru a placa o curte mai maricica trebuie sa luati mai mult decat este necesar si sa faceti o selectie, iar restul de bucati de piatra le puteti folosi in alte parti cum ar fi un soclu sau placate pe un horn.