Cat de importanta e folosirea decorurilor si braurilor din faianta intr-o baie?

Baia, fie ea mare sau mica, este ca o femeie. Iar o femeie frumoasa are nevoie si de accesorii, pe langa haine bine croite, ca sa arate bine. Asa si cu baia, trebuie sa ii dati o pata de culoare pe langa modelul de faianta ce l-ati ales. Alegerea decorurilor si braurilor intr-o baie poate deveni un chin atunci cand nu suntem decisi asupra modelului de faianta dorit. Asa ca va sfatuiesc sa alegeti intai modelul de faianta si apoi decorurile si braurile pentru faianta.

Model faianta

Un design baie reusit se bazeaza in principiu pe modelul de faianta placat in contrast cu gresia de pe pardoseala. Daca alegeti un model de faianta in doua culori atunci utilitatea folosirii braurilor nu prea se mai justifica, fiind necesare doua trei decoruri plasate strategic.
Care sunt locurile cele mai importante unde putem placa decorurile pentru faianta?

Locurile vizibile sunt cele mai recomandate, ca doar nu om placa decoruri din faianta unde vine oglinda sau dupa usa. Va recomand doua trei decoruri pe peretele care este liber si doua decoruri in zona cazii sau a dusului. In designul interior al baii cele mai bune rezultate au dat decorurile plasate aleatoriu fara niciun tipar anume. De fapt asta e si rostul unui decor; sa dea o nota de personalitate unui model de faianta comun.
faianta in baie alb rosu cu decoruri imitatie trandafiriLa baile formate dintr-o singura culoare de faianta puteti incerca sa plasati chiar si un rand vertical sau orizontal de decoruri intr-un loc cheie al baii. Astfel veti obtine maxim de frumusete cu un model de faianta nu prea scump.
Unde si cu ce modele de faianta sa folosim braurile in baie?

Braurile din faianta le puteti folosi in baile mici sau cand folositi modele de faianta asemanatoare. La modelele de faianta placate in sah nu va recomand sa folositi brauri, este de ajuns sa folositi cateva decoruri.
baie alb cu maro model baie 2013Distanta de placare a decorurilor fata de pardoseala. In general am placat decoruri de la un metru in sus pentru a putea fi vizibile.
Distanta de placare a braurilor de faianta in baie. Braurile se placheaza de la un metru in sus dar nu mai sus de un metru si treizeci de cm. Atunci cand placati doua randuri de brauri aveti grija ca distanta intre ele sa nu depaseasca 40 cm.