Salut.
Doresc sa-mi dai cateva informatii/raspunsuri daca esti amabil despre acest pistol deoarece doresc sa achizitionez unul:
1) Este bun/se poate folosi si la zugravit-citeam de alte pistoale de vopsit ca nu se pot folosi din cauza vascozitatii vopselei care trebuie sa fie foarte fluida ca altfel nu pulverizeaza.
Se poate vopsi in orice pozitie(adica si tavanul).
Am gasit de vanzare si pe site-uri acelea de reducere care in general aduc produse contrafacute si poti sa-mi dai adresa de unde l-ai cumparat.
Multumesc anticipat .

.Scuze pentru raspunsul intarziat dar am fost intr-o mica vacanta si nu am avut conexiune la internet decat pe mobil asa ca azi sunt gata sa va raspund.

Pistolul de vopsot paintbullet piese de schimbNu inteleg din textul dvs despre ce pistol de vopsit este vorba. Ori Paint Zoom ori Paint Bullet ? O sa ma refer la pistolul de vopsit Paint Zoom cu mentiunea ca sunt asemanatoare, doar paint bullet-ul fiind mai compact.

Am folosit acest pistol si la interior si la exterior si a mers bine. Treaba cu diluarea vopselei este adevarata si trebuie respectata. Cu acest pistol faceti economie la vopsea dar dati trei straturi in loc de doua. Dar, le dati mai repede si fara prea mare efort.

Da, atat pistolul de vopsit Paint Zoom cat si Paint Bullet merg si la tavane. Mai indemanatic mi s-a parut paint zoom-ul. Cu acest pistol am vopsit pazia casei, tavane de rigips si de lemn si chiar am stropit pomii cu el. Pacat ca nu se gasesc piese de schimb. Cat despre treaba cu produsele contrafacute stati fara grija ca toate chestiile astea sunt asa. Chiar si cele scumpe.

Din pacate nu va pot da site-ul pentru ca am vazut ca s-a reprofilat pe alte produse dar va recomand sa luati unul in jur de 120 de lei. Nu luati nici chilipiluri dar nici din acelea care se recomanda originale, ca nu sunt. O zi buna.