Izolatia cu polistiren la exterior Cum se Placheaza

Izolatia cu polistiren

Polistirenul este un bun mijloc de a ne izola locuinta. Principala caracteristica a polistirenului este ca formeaza o punte termica intre interior si exterior. Astfel daca este vara  polistirenul va tine relativ racoare iar daca este vara polistirenul va retine caldura sa iasa in exterior. Daca nu sunteti sigur ce tip de polistiren sa folositi aflati ca pe piata materialelor de constructii exista mai multe sortimente de mai multe grosimi. Daca vreti sa va izolati fatada puteti folosi un polistiren de cel putin 7 cm grosime. Eu va recomand sa folositi de 10 cm.

Pretul unui bax variaza in jurul sumei de 30 de lei. Daca nu doriti ca polistirenul sa va ingroase fatada puteti folosi un polistiren extrudat de 3 cm grosime. Polistirenul extrudat are o caracteristica foarte importanta si aceea ca este foarte presat si practic face cat cel de 10 cm. Placile sunt mai mari si rezista bine la lovituri deoarece este mai tare fata de obisnuitul polistiren  alb. Are un pret mai ridicat dar face banii.

De cativa ani se comercializeaza si polistirenul grafitat. Acesta are culoarea alb cu gri si este cel mai bun izolator. Un polistiren grafitat de 10 cm face lejer cat 25 de cm de polistiren normal. Vi-l recomand daca aveti o sursa financiara buna pentru ca este de departe cel mai scump. Dar face banii.

Casa construita 2013Izolatia cu polistiren. Oricare polistiren ati alege nu dati banii de pomana deoarece este o investitie care isi va scoate banii in timp. Daca aveti un pic de ambitie puteti sa il montati chiar dvs. Pe undeva prin articolele de aici gasiti si cum se pune polistiren.