Materiale constructii pentru baie bucatarie dormitor

Materiale constructii pentru baie, bucatarie sau dormitor

Avem nevoie de o amenajare baie bloc si vrem sa stim materiale  constructii necesare. In functie de complexitate putem face o lista cu materiale necesare. Daca avem baia curatata si peretii indreptati avem nevoie de gresie, faianta, coltare pentru faianta, adeziv,distantiere. Mai avem nevoie de profile ud si profile cd. Placile de rigips verde si vata impreuna cu bride si autofiletante. Pentru gletuire ne trebuie glet de incarcare si glet de finisaj.Inainte am pus plasa pentru gipscarton. Mai sunt necesare chitul de rosturi smirghel, amorsa si var lavabil. Am prezentat materiale necesare baie.

Materiale constructii necesare bucatarie.Preturi-materiale-constructii-ieftine

Pentru amenajarea bucatariei avem nevoie de aceleasi materiale ca la amenajarea baii. Desigur la baie folosim unele modele de gresie si faianta, iar la bucatarie alte modele de gresie si faianta.

Materiale constructii necesare dormitor

Amenajarea dormitorului presupune sacii de glet si plasa aferanta numarului de metri patrati ai camerei. Mai trebuie coltare cu plasa. Pentru tavan daca vrem sa il facem din rigips sunt necesare urmatoarele materiale de constructii: Profile ud si profile cd, bride bobite si autofiletante, dibluri si plasa de rigips si placile de gipscarton aferente numarului de metri patrati ai camerei. Mai trebuie var lavabil, amorsa si smirghel pentru a slefui peretii. Cum se slefuieste o sa cititi tot aici pe laconstructii.com .

Am prezentat principalele materiale constructii pentru baie, bucatarie, dormitor.