Stimulat fiind de domnul I. Rotaru, care nu se gandea ca pot placa gresie si faianta fara a avea o masina de taiat gresie si faianta electrica, dar si curios sa vad diferente intre clasica masina de taiat gresie si cea electrica, am decis sa cumpar o masina de taiat gresie si faianta electrica.

Am avut de ales intre mai multe tipuri de masini de taiat dar am ales una la un pret mai mult decat decent. Este un pret chiar mai mic decat pretul la o masina de taiat gresie si faianta clasica cu actionare manuala.

pret masina de taiat gresie si faianta electricaDe cum am primit coletul prin curier rapid, chiar a doua zi, si gratuit pe deasupra, am avut curiozitatea sa testez aceasta masina de taiat gresie si faianta. Deoarece dispun de o colectie impresionanta de modele de gresie si faianta de toate tipurile, adunate in multi ani de activitate, am inceput treaba.

Si a mers de minune! Acesta scula electrica nu face praf si este destul de silentioasa. Nu trebuie musai folosita pentru orice taietura, indeosebi la taieturile care nu se vad, dar este foarte utila si  nu se poate compara in niciun fel cu flexul si piatra diamantata. Puteti taia astfel gresie portelanata, marmura, granit, faianta spaniola de calitate si foarte groasa etc.

Cu siguranta veti face o afacere buna si pe deasupra veti fi in trend cu sculele necesare in amenajari interioare..

Nou update.!!! Masina electrica de taiat faianta este pe stoc.

Aceasta masina de taiat gresie si faianta este din nou pe stoc. Si se vinde si la un pret mai mic decat avea cand am cumparat-o eu.