Hai sa va prezint un dormitor interesant.

Inca nu este gata complet dar din pozele ce le atasez mai jos o sa va dati seama cam despre ce model de dormitor este vorba. Cand va fi gata, ceea ce nu va mai dura mult, o sa va atasez poze clare si cat mai cuprinzatoare spre a dovedi ca, dormitorul ce l-am amenajat pentru Theo, este un dormitor mai special.

Sa va prezint pe scurt cum am amenajat acest dormitor:

model de tapet lipit in dormitor perete negruTavanul dormitorului l-am facut din gips-carton si dupa gletuiala si restul operatiunilor, l-am dat cu var lavabil alb. Pentru ca este vorba de dormitorul unei tinere, Theodora Badulescu, am lasat loc si de 6 spoturi in tavan, pe langa iluminatul ce era asigurat de aplica.

Peretii dormitorului. Peretii au fost gletuiti si pregatiti pentru aplicare tapet. In anul 2014, modelele de dormitoare amenajate cu tapet sunt din nou la moda dar tapetul nu se mai lipeste pe toti peretii. Ori se aplica tapet pe un perete iar rerstul peretilor sa fie varuiti cu lavabil ori se aplica tapet pe trei pereti iar pe peretele tamas liber se va da o culoare care sa fie in contrast cu modeleul de tapet.

In cazul dormitorului despre care va vorbesc s-a hotarat de catre Theo ca trei pereti sa fie cu tapet iar un perete sa fie colorat cu var lavabil.

model de tapet vinil cu pescarusiModelul de tapet ales pentru dormitor. Dintre sutele de modele de tapet existente pe piata, acest model de tapet de vinil este interesant si frumos. La prima vedere pare trist si mohorat insa daca il studiati mai cu atentie(dati cu zoom) o sa va placa cu siguranta. Privind poza atasata o sa observati un cer, cam innorat dealtfel si printre norii intunecati, o multime de pescarusi care zboara in toate directiile. Parca, cautand soarele.(In acest model de dormitor nu o sa il gaseasca, asta este sigur.)

Dormitor lila violet cu tapet albastruPeretele dormitorului amenajat cu tapet are si el o culoare speciala. Nu este nici maro inchis dar nici negru. Este vorba de o nuanta care combina aceste culori. Orice ar spune multi dintre dvs trebuie sa recunoasteti ca peretele dat cu lavabil negru se integreaza perfect in peisajul creat de pescarusii care zboara pe cerul innorat  de pe modelul de tapet lipit pe perete.

Ce pacat. Peretele negru a cam dezamagit-o pe Theo si, spre uimirea pescarusilor de pe modelul de tapet, a hotarat sa schimbe culoarea peretelui negru cu o culoare mai vesela. Inca nu s-a uscat asa ca nu va pot spune despre ce culoare este vorba, nici daca va ramane aceasta. Cert este ca acest dormitor amenajat cu tapet, datorita modelului( si de ce nu si montajului!) va arata foarte bine atunci cand va fi gata. Mai e putin….foarte putin.