Model nou de baie alb cu rosu Faianta pe orizontala

Momentan lucrez la un model de baie alb cu rosu, faianta fiind cumparata de pe Valea Cascadelor  Bucuresti, la un pret bun, fara brauri si fara decoruri. Gresia este de culoare gri spre negru iar culoarea chitului de rosturi este tot gri. La faianta va fi un gri foarte deschis iar la gresie un gri mai gri 🙂 . Important este sa reziste la tavaleala si sa nu fie nevoie de mult efort in intretinerea acestei bai.

Aceasta baie alb cu rosu cu faianta placata pe orizontala mai trebuie doar chituita si poate fi folosita. O sa va arat doua poze, o fotografie cu baia inainte si una cu baia cum este acum, placata cu faianta alb cu rosu. Cand voi termina lucrarea si voi avea timp o sa va prezint un articol foarte util cu etapele pe care le-am parcurs pana am amenajat aceasta baie alb cu rosu sau rosu cu alb, depinde cum va vine mai usor sa pronuntati. In cazul meu culoarea dominanta a faiantei este alb. Din acest motiv am numit baia alb cu rosu si nu invers.

Si acum fotografia cu baia antica pe care am demolat-o complet

model baie prea veche

Si mai jos, dupa ceva batai de cap si multa sudoare, iata aceasta baie alb cu rosu cu faianta placata pe orizontala

baie alb cu rosuDupa cum se poate observa am placat faianta, doua placi de sus pana jos, exact cat este latimea cazii iar apoi am continuat cu faianta alba. Practic cada este invaluita in faianta rosie. Aceasta baie alb cu rosu are suprafata de 20 mp de faianta si 3,5 mp de gresie. Sub cada, deoarece am zidit-o nu am mai placat faianta si nici gresie. La cum arata si cat de stramba a fost baia cea veche eu zic ca nota acestei bai alb rosu este 8. Si mi-o dau eu, cel care am realizat-0.

Va astept pe blog sa cititi articolul in care voi prezenta cum am amenajat de la zero aceasta baie alb cu rosu.