Modele actuale de gresie-Gresia ce formeaza stele si romburi

Modele actuale de gresie. Model de gresie romb cu stele

De curand, cautand printr-un mare magazin de materiale de constructii modele actuale de gresie, am desoperit un model de gresie interesant.

gresie in romb model living si hol

Acest model de gresie formeaza, daca punem patru placi de gresie laolalta, un model de stea si privind din diagonala gresia vom observa mai multe romburi. Daca vom continua sa alaturam placi vom obtine modele de stele si romburi formate din gresie. Acestea sunt modele actuale de gresie avand in pret aproximativ de 10 euro pe metrul patrat. Gresia de care va vorbesc este fabricata in Spania deci este de calitate (chiar este calitatea intai). Un avantaj al achizitionarii si placarii acestui tip de gresie mai este si dimensiunea mare a acesteia. Dimensiunile unei placi sunt de 45 x 45 cm ceea ce o face foarte iubita de catre meseriasi, fiind usor si rapid de montat.

Acest model spaniol de gresie se poate placa in living, bucatarie dar si pe holuri. Va recomand sa o placati in living sau pe holurile mari pentru a se putea observa cat mai bine modelul de stea inconjurat de romburi.  In ceea ce priveste diferenta dintre dimensiunile placilor trebuie sa stiti ca nu exista. La un hol de peste 15 metri nu am observat diferente ceea ce m-a multumit.

Fie ca va place sau nu acest model de gresie actuala ce formeaza romburi si stele, eu va invit sa mai reveniti pe acest site pentru a mai afla despre alte modele actuale de gresie pentru living, bucatarie sau hol.