Modele de bai- Amenajarea interioara a baii cu gresie si faianta

Modele de bai mari si mici

Toti cauta modele de bai si bine fac ca nu cumpara orice model de gresie si faianta si o placheaza crezand ca au finalizat amenajarea interioara a baii.

Este bine ca ati ajuns aici pentru ca in albumul foto cu modele de bai va prezentam, in afara unor modele exceptionale de bai gata amenajate, in detaliu cum se executa amenajari interioare bai de la A la Z. Nu avem numai poze cu modele de bai la gata ci si bai in diferite stadii de amenajare.

Astfel, puteti sa va faceti o idee daca baia dvs suporta un anume model de gresie sau de faianta. Multe modele de bai sunt superbe, facandu-va sa doriti ca si dumneavoastra sa aveti o astfel de baie. Model de faianta albastra cu decor in forma de inima placata pe orizontalaDar oare ce suprafata are baia dvs si ce suprafata are modelul de baie prezentat in fotografie?
Ideea pe care o urmaresc in acest articol despre modele bai este ca nu orice model de gresie si faianta se incadreaza in baia dvs. Astfel un model de baie mic poate suporta un model de faianta format din cel mult doua culori. Si nu orice culori de faianta ci culori apropiate. Totusi, la modelele de bai mici va recomand sa folositi o singura culoare de faianta si sa o decorati cu un brau in ton cu acea culoare.model de faianta in baie amenajata modern cu decor

Braurile de faianta se folosesc in amenajari interioare bai pentru a infrumuseta si personaliza baia. Braurile dau de asemenea si senzatia de spatiu. La modelele de bai mici va recomand sa placati gresia in romb. Tot gresie pe diagonala puteti placa si atunci cand perimetrul baii nu este regulat. De mentionat ca la modelul de gresie in romb se consuma mai multe placi de gresie. Daca, din fericire, va permite spatiul ca sa alegeti din modelele de bai mari, atunci aveti mai multa libertate in amenajarea interioara a baii.