Modele de faianta in bucatarie si baie

Pentru a stii ce faianta  vi se potriveste in bucatarie sau baie, trebuie sa cautati printre vastele modele de faianta prezentate in diferite cataloage, la prieteni dar si  pe acest site. Pentru a  vedea poze cu modele de faianta click aici.Cum sa alegeti modele de faianta  actuale  si care sa se potriveasca cu baia sau bucataria dv.

Primul criteriu in alegerea  modelului baii sau bucatariei  este  spatiul  util locuibil. Daca spatiul este unul mic  atunci puteti alege modele de faianta simple, formate doua culori Pentru a da un aspect mai spatios puteti alege un model de faianta placata pe orizontala. Un exemplu de model de faianta placata peModele de bucatarii, modele de faianta orizontala poate fi faianta placata stil caramida.

Cele mai intalnite modele de faianta sunt placile din doua culori despartite de un brau. Daca va permiteti pe alocuri puteti placa, in locul placilor de faianta obisnuita  3-4 ornamente din faianta de aceeasi dimensiune. Aceste ornamente din faianta le veti placa in locurile cele mai vizibile. Astfel, la  finalul lucrarii de placare cu faianta veti obtine un model de faianta frumos si personalizat.

Vreti sa va amenajati singur baia sau bucataria?

Modele de faianta pentru spatii mari

Un spatiu pentru a placa faianta considerat mare, este acel spatiu in care doi oameni pot desfasura activitati fara sa se jeneze unul pe celalalt. La baie  suprafata pardoselii trebuie sa depaseasca 9 mp. La bucatarie pot fi placate modele de faianta pentru spatii mari daca suprafata pardoselii depaseste 12 mp.

Modele de faianta se impart in: modele ieftine de faianta si modele scumpe de faianta .

Dupa bugetul fiecaruia puteti alege modelul de faianta dorit. Ceea ce defineste  un model de faianta frumos si modern sunt culorile  placilor de faianta. Despre alegerea culorilor la pacile de faianta si cum sa le asezati pentru a avea un model reusit veti citi in articolul urmator.