Modele de gresie sau parchet in dormitor

Gresie sau parchet in dormitor

Cum arata gresie tip parchet

Model gresie tip parchet

O intrebare care este tot mai frecventa si pe care si-o pun oamenii inainte de amenajarea dormitorului este daca sa placheze pardoseala cu gresie sau sa monteze parchet laminat sau clasic. Multi spun ca gresia tine rece ceea ce este potential adevarat, dar oare nimeni nu a auzit de incalzirea prin pardoseala? Exista mai multe tipuri de incalzire prin pardoseala printre care amintesc incalzirea prin pardoseala cu

agent termic sau incalzirea prin pardoseala electrica. Despre modalitati de incalzire altele decat soba pe gaz sau pe lemne puteti citi aici, eu o sa continui sa va raspund la dilema: Gresie sau parchet in dormitor?

Chiar si fara incalzire prin pardoseala o camera placata cu gresie  poate da un design deosebit dormitorului. Iata unde este viabila placarea cu gresie in dormitor

-In toate locuintele unde inainte de a se turna sapa a fost placat un strat de polistiren extrudat

-In toate blocurile exceptand parterul

-In orice camera unde exista sistem de incalzire prin pardosealamodel de gresie pentru dormitor tip parchet

La etajul sau mansarda unei case

Daca totusi nu sunteti hotarati sa va conformati trendului anului 2013 in materie de amenajari interioare iata si cateva aspacte despre parchetul placat in dormitor.

Din cele mai vechi timpuri parchetul sa integrat perfect in designul casei . Unmodel parchet in dormitor 9 mm parchet elegant si de calitate nicicand nu se va demoda.Dar ce ne facem cand alegem sa cumparam si sa montam un parchet de 15 lei, fabricat mai mult din hartie care dupa un an de zile se va toci si se va deteriora facandu-ne sa ne para rauParchetul ieftin  se deterioreaza, se zgarie si se scorojeste foarte rapid si nici nu tine de cald, oricat de gros ar fi stratul de folie pentru parchet parchet montata dedesupt.

La final, facand o comparatie intre preturile celor doua nu am gasit mari diferente, deci dvs decideti in functie si de ce ati citit mai sus, bineinteles.