Modele de parchet pentru living si dormitor

Ce modele de parchet se mai poarta

Orice locuinta care se respecta are parchet in dormitor. Asta daca nu cumva dormitorul este placat cu gresie. Nici gresia nu e rea dar majoritatea au si vor sa aiba parchet in dormitor dar si in living. Pentru cei care au venituri peste medie sau pur si simplu vor un parchet de calitate va propun acest model deparchet.

Nu, nu este un parchet laminat si nici imitatie de parchet de bambus. Este chiar un model de parchet de bambus. Acesta este mai scump decat alte modele de parchet dar calitatea face diferenta si asta se poate vedea in imaginea alaturata.modele de parchet pentru dormitor si living model parchet de bambus

Tot privind aceasta poza puteti vedea cum a fost montat acest parchet si daca va decideti sa il montati singur mai am un articol scris despre cum se monteaza parchetul. Iar daca nu aveti sculele necesare aici o sa gasiti scule ieftine si profesionale.

In curand o sa fac un top trei al celor mai cautate si folosite modele de parchet precum si pretul acestora. Pretul parchetului de bambus prezentat se invarte undeva pe la 20 de euro mp.