Modele dormitoare decorate cu tapet

Decorarea dormitorului cu tapet

Modele dormitoare decorate cu tapet. Tapetul, inca din cele mai vechi timpuri, a fost un element de finisare si decorare foarte deosebit. Si a inceput sa fie la moda din ce in ce mai mult in cat mai multe dormitoare. Un dormitor cu stil este musai sa aiba macar un perete decorat cu tapet. Si trebuie mentionat ca exista pe piata foarte multe modele.

Daca inainte de 2017 modelele de dormitoare atrageau prin combinatiile culorilor de var lavabil, gletul zugravit fiind baza designului, in anul 2017 se observa o amploare a cererii de montaj tapet in dormitor. Se cere in special a se lipi tapetul pe peretele de care este lipit patul.dormitor decorat cu tapet si parchet clasic

In general se cumpara tapet cu modele florale sau abstracte in doua culori. Prima culoare, ca si culoare dominanta, trebuie sa fie in contrast puternic cu restul culorii peretilor. A doua culoare va fi mai putin vizibila pe modelul tapetului dar apropiata ca nuanta cu culoarea peretilor. Desigur ca se pot face unele combinatii din mai multe modele pentru a obtine un design cat mai unic.

Tapetul se monteaza foarte usor iar daca nu stiti cititi aici cum se pune tapet. Sa lipiti tapet pe pereti poate fi si un mod de a da o longevitate aspectului camerei. Astfel daca se murdareste tapetul se spala foarte usor. Recomandat este ca macar o data pe an sa il spalati. Exista pe piata o sumedenie de produse pentru a il curata.

Cititi inainte instructiunile pentru a nu strica frumusetea tapetului.