Nu este cea mai ieftina nivela laser dar este foarte clar ca lucrul in amenajari interioare si exterioare nu se mai face cu furtunul de nivel. Nu spunem ca furtunul nu mai da nivelul corect dar din comoditate si nevoie de precizie nu ne mai putem permite sa lucram cu tolerante de ordinul milimetrilor.

Azi va prezentam o nivela laser Bosch foarte avantajoasa ca si pret, ce vine la pachet si cu un trepied foarte util. De fapt, fara trepiedul din dotare, nu se prea poate folosi o nivela laser deoarece trebuie asezata pe ceva stabil.

Nivela laser Bosch PCL 10 este fara indoiala un produs de 5 stele. Si o spunem fara sa exageram . Mai jos o sa gasiti si link direct catre magazinul care o comercializeaza la un  pret special si va puteti face si singuri o parere. Daca cititi cu atentie review-urile cumparatorilor postate o sa ne dati dreptate.

nivela laser Bosch pret bun

Detalii si pret nivela laser Bosch !

Cu ce se lauda nivela aceasta de la Bosch. In primul rand va puteti baza pe brandul care a produs aceasta nivela. Aveti garantie cel putin doi ani insa nu prea o veti folosi deoarece foarte rar se defecteaza un produs Bosch.

Acest instrument este dotat cu diode laser de calitate superioara, foarte luminoase, ce permit vizualizarea liniei laser foarte bine. Nu trebuie sa o reglati manual deoarece se regleaza automat. Doar o montati pe trepied si o porniti dupa care va puteti folosi de ea in nici 4 secunde. Are o bataie de 10 metri si o precizie de +/- 0,5 mm.

Avantajul clar cu care acest produs se situeaza in fata altor tipuri de lasere este pretul foarte accesibil, faptul ca vine la pachet cu cutie de depozitare dar si cu un trepied de 1,1 metri. Puteti da nivelul simultan, atat pe verticala cat si pe orizontala. Il puteti folosi la foarte multe activitati de amenajari interioare si exterioare, de exemplul la montajul gresiei si faiantei, la montajul tavanelor din rigips dar si la alte zeci de mestereli pe langa casa.

Daca va convine raportul pret-calitate va mai spunem doar ca puteti cumpara aceasta nivela laser Bosch PCL 10 la o reducere destul de importanta in aceasta perioada.