Cu toate ca am fost destul de ocupat cu amenajarile interioare prin diverse orase si localitati sa stiti ca nu am uitat sa fac fotografii din diverse etape ale amenajarii dar si cu bai, bucatarii, dormitoare, livinguri si fatade amenajate de mine in decursul acestui an. Abia astept sa va prezint ce am mai construit, reparat sau amenajat. Pe langa toate acestea, in curand, vor mai aparea pe blog multe articole cu idei de amenajare a casei pentru toate gusturile si pentru toate varstele.

idei de amenajare interioareInsa majoritatea subiectelor abordate pe blog vor fi tot pe tema DIY, deoarece cred ca asa blogul va este mai de folos. La iarna insa, cand vom sta la caldurica si vom gusta ceva fiert si cu mirodenii, eu zic ca se pot posta cateva zeci de articole despre stiluri de amenajare din alte regiuni, tari, continente. Si m-am gandit sa o iau cu 5 idei de amenajare a dormitoarului din 5 zone diferite ale lumii, apoi cu 5 idei de sufragerii, apoi cu 5 idei de amenajare a bailor si la sfarsitul seriei de ~cinci idei de amenajat locuinta~ sa va prezint 5 idei de bucatarii numai bune de amenajat. Deci sa tineti minte ca vor fi 20 de articole cu idei de amenajari interioare din toate colturile lumii.

In continuare va voi raspunde la intrebarile legate de constructii si amenajari, in limita cunostintelor mele, si de cumva nu stiu ceva o sa ma interesez pentru dumneavoastra.

Ce puteti face dumneavoastra pentru a ma motiva sa scriu mai des este doar sa intrati pe blog, sa cititi, sa comentati ( si de bine si de rau, tot voi publica) si sa dati cate un LIKE la articole, bineinteles daca v-au fost de folos.