Oferte de gresie ieftina. Model simplu si ieftin. Idei de amenajare.

Nu doar modele scumpe de gresie, achizitionate cu sume imense pentru salariile date azi, ne pot infrumuseta casa. Daca stim sa combinam placile de gresie e posibil sa ne decoram locuinta chiar si cu modele ieftine de gresie.

Model gresie crem cu maro Un astfel de model de gresie am placat la un client si in fotografia prezentata va puteti convinge ca exista si modele ieftine si frumoase. Gresia am cumparat-o la un pret foarte mic de la un magazin Dedeman. Nu va spun cat am platit pe metrul patrat pentru ca nu ati mai cumpara-o. Oricum nu depaseste cu mult pretul pentru un pachet de tigari.

Sa nu credeti ca fac reclama acelui magazin de constructii dar consider ca este corect ca eu sa va informez si de bine si de rau. Acum ceva timp am scris mai demult despre cum am cumparat faianta Navaria de la ei. O faianta foarte stramba, jumate sparta, care isi schimba culoarea dupa placare, absorbind apa din adeziv si ramanand patata. Cand am fost sa schimb aceasta faianta am fost  refuzat. Probabil ca am scris cu patima pentru ca la scurt timp am fost contactat de un reprezentant al multinationalei  care isi cerea scuze si se oferea sa rezolve problema. Era prea tarziu, bucataria respectiva fiind demult gata. Dar oricum multumesc pentru atentie si compasiune. Daca si dvs ati intampinat probleme asemanatoare lasati-mi un mesaj.

Am ales acest model ieftin de gresie deoarece mi s-a parut ca ar arata frumos chenarul din gresie maro in contrast cu restul gresiei crem. Am observat ca modelele de gresie crem cu maro sunt foarte cautate ceea ce denota ca nu s-au invechit. Desigur ca dumneavoastra puteti sa combinati gresia maro cu crem si in alte modele de gresie . Exemple de modele din gresie: gresie model tabla de sah, gresie in romb sau pe diagonala, gresie aleatorie in care o culoare este majoritara iar pe alocuri se mai placheaza  cate o placa din alta culoare.

Daca nu v-am convins sa folositi acest model de gresie ieftina va propun sa mai reveniti pe acest site pentru a citi despre un model de gresie pentru hol si living cu un pret mai ridicat. Va garantez ca face toti banii.