Blog despre amenajari interioare si exterioare
Pentru lucrari zona Buzau 0768485836

Paint Bullet s-a stricat -bani dati aiurea

Pistolul de vopsot paintbullet piese de schimbPistol de vopsit  Paint Bullet

Sunt proaspatul proprietar al unei carcase Paint Bullet. Sunt suparat si nemultumit, dar ce sa fac daca  Paint Bullet s-a stricat?

Am citit pe un site  pareri despre acest pistol de vopsit si am decis sa il cumpar. Bineinteles ca nu l-am comandat de la televizor pentru ca era foarte scump. Am cautat pe net si am gasit mai multe situri care comercializeaza acest pistol de vopsit Paint Bullet. Am comparat ofertele si am ales-o pe ce cea mai buna. Nu am cumparat cel  mai ieftin Paint Bullet pentru ca mi s-a parut dubios, dar nu l-am cumparart nici pe cel mai scump. Am ales un pistol de vopsit Paint  Bullet la un pret rezonabil. Daca ma intrebati cat costa acest pistol nu va pot spune exact pentru ca se ieftineste pe zi ce trece.

Sa revenim la cum s-a  stricat pistolul meu de vopsit Paint Bullet. Era cald afara si un vecin m-a vazut cum stropeam pomii cu el. Si asa, din vorba in vorba, tipul m-a rugat sa ii vopsesc gardul. A  zis ca ma cinsteste, deci cum sa refuzi un vecin asa amabil!

Zis si facut. Ma apuc de treaba. Diluez vopseaua pana trece prin acea palnie, pe care am primit-o la cumparare. Pornesc pistolul de vopsit si in 10 minute am terminat de  vopsit tot gradul. Vecinul meu foare multumit ma invita sa ma cinsteasca. Eu nu zuc nu dar inainte desfac piesele din capatul pistolului si le pun in diluant sa se curate inainte de a se  intari vopseaua. Ma duc si beau berea aceea bine meritata si dupa o vreme ……….. mi-am adus aminte de piesele  de la Paint Bullet.

Era prea tarziu diluantul le diluase de tot. Astfel s-a stricat Paint Bullet. Deci aveti grija cu intretinerea acestuia ca sa nu patiti ca mine.