De anul trecut am cumparat un pistol de vopsit Paint Zoom si tare multumit sunt. Cu Paint Zoom am aplicat var lavabil pe fatada, var lavabil la interior, lac si vopsea pe lemn si fier etc. Cu pistolul Paint Zoom am stropit chiar si florile si pomii din curte. Deci eu va recomand acest aparat pentru ca va este util, mai ales pentru cei care nu au experienta in zugraveli si vopsitorii.

Dar unde se gasesc piese de schimb pentru acest aparat pentru ca, din anumite motive, se mai strica? Paint Zoom-ul meu s-a stricat din vina mea. Eu am nevoie de cele trei piese din capat (cele care regleaza jetul) dar poate unii dintre dvs au nevoie de alte piese si sunt dispusi sa schimbe, sa vanda sau sa cumpere. Asa ca daca sunteti interesati ma puteti contacta si eu o sa expun aici oferta voastra.

Acest articol este foarte important pentru cei care au un Paint Zoom defect. Daca sunteti interesat despre cum se foloseste si cum functioneaza acest pistol de vopsit, am scris un amplu articol care se numeste Paint Zoom -Pareri, Avantaje,Pret.